Bemutatkozás

Az Alexandra Vajda stílusról…

A kollekciók megalkotása során az örök klasszikus színeket ötvöztem saját stílusommal. A fekete-fehér kombináció harmóniáját éppen e két ellentétes szín adja meg, hisz a színvilág harmóniája letisztult, így bármely alkalom elegáns, kifinomult lesz. A kollekciók egyes darabjain visszaköszönnek a szürke, az ekrü, a piros, a kék és a virágmotívumok is.

Azoknak az igényes nőknek tervezek, akik határozottan tudják, hogy mit akarnak, tisztában vannak a belülről fakadó szépségükről és az időtlen eleganciát részesítik előnyben, mellyel nem kitűnni, hanem kifinomultabbá tennék hétköznapjaikat. Stílusommal képviselhetik magukat az irodai munkában, egy romantikus vacsorán, de akár a legkülönlegesebb rendezvényeken is, hisz a színvilág mely ötvözi a kollekciómat, egyedivé varázsol minden alkalmat.

Az etalon, mely megkülönböztet a többi tervezőtől, pedig az egyediségben rejlik, mely az Alexandra Vajda kollekció fokmérője. A megjelenés, mely hűen képviseli a tudatos nők igényes stílusát, egyedi varázslatba fércelve.

Magamról…

A családom úgy tartja rólam, hogy magassarkúban és a Vogue magazinnal a kezemben jöttem a világra. Mindig is úgy éreztem, hogy az adottság, mely felvirágzik bennem egy olyan képesség, mellyel majd megmutathatom a világnak az én saját belső világom. 

Már kislányként feltűntek, hogy egyes színeket kombinálva nem megfelelő külsőt alkotunk, ezeket elsajátítva fejlődött ki bennem saját stílusom is. Az utamon lépkedve kipróbáltam a modellkedést, de mégsem a kifutók világában találtam meg az igazi elhivatottságot, hanem a stylist szakmában. 2013-ban a budapesti Werk Akadémián elsajátítottam az öltözködés művészetét, ahol a fő példaképemnek Coco Chanelt tekintettem. Az ő munkásságának egyedi példáját követve pedig megteremtettem a tökéletes útirányt, melyben kiteljesedtem.